S5 User Choice
biogorivo.jpg salama.jpg vodka.jpg hliabpng.jpg pivovarna.jpg birite.jpg mliako2.jpg biriabalki.jpg milk.jpg milk_renamed_23475.jpg nektar.jpg grozde2.jpg hliiab2.jpg filiika.jpg lozeto.jpg

Търсене

Брояч на посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес193
mod_vvisit_counterВчера239
mod_vvisit_counterТази седмица930
mod_vvisit_counterМиналата седмица1378
mod_vvisit_counterТози месец5875
mod_vvisit_counterМиналия месец4929
mod_vvisit_counterОбщ брой на посетителите965487

We have: 3 guests online
0: 3.237.94.109
 , 
0

Промоция

Уважаеми Колеги!

Поради прекратяване на дейност на досегашен клиент остават в наш склад без осигурена продажба 450 кг високопречистен Магнезиев лактат дихидрат на прах – производство на „ЖОСТ Кемикълс“ (САЩ). Всеки може да провери сериозността, надежността и качеството на продуктите на тази известна международна фирма.

Продуктът се използва в различни сектори, основно в сектора на хранително-вкусовата промишленост, както и фармацевтиката /лекарства, хранителни добавки/. В предлагания файл може да се запознаете с неговата спецификация и анализен сертификат.

 

Отчитайки  изложеното по-горе предлагаме продукта по ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОДАЖНА ЦЕНА, в зависимост от проявения интерес:

- 450 кг.  (18 кашона х 25 кг.)                     - 13.08 лв. без ДДС, София

- при покупка до 100 кг                              - 15.68 лв. без ДДС, София

- при покупка на 100 – 200 кг.          - 15.08 лв. без ДДС, София

- при покупка от 200 – 300 кг.          - 14.68 лв. без ДДС, София

- при покупка от 300 – 400 кг.          - 13.88 лв. без ДДС, София.

 

За информация нормалната продажна цена за подобен продукт със скромна комисионна на начален вносител е 18.09 лв/кг без ДДС, София.

 

За повече подробна информация -

0887 22 55 58 или 0889 71 44 71

Петър Аврамов - Управител

ОТПУШВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА КАНАЛИЗАЦИЯ

 

Традиционно  Био Ензима България  ООД предлага на българския пазар продукти, който или трудно се намират в магазините  или  ефектът при употребата им е понякога доста незабележим.

Между такива продукти  са тези, които се използват за отпушване и поддръжка на канализация в бита, домакинствата, ХоРеКа сектор (хотели, ресторанти, кафенета), учреждения, болници, училища, детски градини и т.н.

В този сайт Ви предлагаме  подбран списък на подобни продукти  /КЛИКНИ ТУК/ от гамата на някои белгийски производители.

Общо взето начините за  отпушването и поддръжката на канализации са известни:

-          механично с различни механични приспособления,  уреди и оборудване;

-          с  химически продукти;

-          с продукти  с био бактериално-ензимни комплекси.

Основната разлика е  между всички начини е това, че е най-добре да се  проведе предварителна превенция,  а след това следва „атаката”спрямо запушената канализация с подходящ препарат. В повечето  домакинство  почти винаги се започва с механично отпушване. И чак когато резултатите не са задоволителни се обръщат към химическите препарати с пренебрегване  все още на биологичните продукти.  Това вероятно е обстоятелството че все още  цените на  биопрепаратите са по-високи, а освен това в бита не се пребягва предварително към превентивни мерки. Те са, разбира се,  действат по-бавно, но в замяна те са  „по-меки” и щадяди околната среда. При химичните средства  по-често може да се очаква, разбира се,  по-бърз резултат, но също така  да се очакват и непредвидими последици за каналите и за нарушаване на баланса  и на активността за тези консуматори, които използват бактериално-ензимни  продукти за поддръжка на своите септични ями.  При използването на химически продукти очевидно ще бъде дебалансирано действието  на използваните  бактериално-ензимни продукти и в резултат тяхната активност ще бъде  принизена и съответно  -  водещо до ръст на влагането и на по-значими количества био продукти и  по-голяма себестойност за поддръжката  на ямите или пречиствателните станции.  Очакванията обаче в близките години   – отчитайки запазването на околната следа – се очаква  ръст на предлагането и употребата на био-ензимни препарати .

Позволяваме си и във Ваш интерес да информираме накратко  за някои нови предлагани продукти – химически и био. Например,  елегантен начин за превенция на Вашите канализации и сифони е продуктът ЕПЮР БАЙОНЕТ КАНАЛ  БИО – биологични пръчици/стикчета със задържащо действие. Пръчиците се пускат свободно  в сифоните  и те ще действат превентивно в рамките на 1 месец . Друг нов продукт е ЕПЮР КОСОМОР БИО– предназначен за премахване на  попадналите в сифоните Ви косми. Той се излива в сифоните на баните Ви за определено време /най-добре вечер за да може продуктът да действа по-дълго време/.  Сутринта ще се учудите, че попадналите косми ще изчезнат от сифоните и канализацията и ще имате лесен отток. Сигурни сме че тук ще намерите и други интересни препарати.

Ще продължим нашите проучвания и  в бъдеще ще полагаме усилия да разширим този списък.Ако имате  препоръки от Вашата практика сме готови  съвместно да намерим най-адекватните   продукти  за Вашите различни приложения.

 

БЕБ БИОЕНЗИМА ООД

E-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

www.bioenzyma.com

Тел. 02/423 24 11;  0989 430 205

 

Е-мейл: beb@bioenzyma.com Телефон: ++359-02-423-24-11,    0889-430-205                                                   Мобилен телефон: ++359-0887-225558