Новият сайт е в процес на изграждане. Ако е необходимо можете да решите да се върнете в стария сайт като кликнете по-долу. 

   

Към стария сайт на

Беб Био Ензима ЕООД

     

Промоция

Уважаеми Колеги!

Поради прекратяване на дейност на досегашен клиент остават в наш склад без осигурена продажба 450 кг високопречистен Магнезиев лактат дихидрат на прах – производство на „ЖОСТ Кемикълс“ (САЩ).  Всеки може да провери сериозността, надежността и качеството на продуктите на тази известна международна фирма.

Продуктът се използва в различни сектори, основно в сектора на хранително-вкусовата промишленост, както и фармацевтиката /лекарства, хранителни добавки/. В предлагания файл може да се запознаете с неговата спецификация и анализен сертификат.

 

Отчитайки  изложеното по-горе предлагаме продукта по ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОДАЖНА ЦЕНА, в зависимост от проявения интерес:

- 450 кг.  (18 кашона х 25 кг.)                     - 13.08 лв. без ДДС, София

- при покупка до 100 кг                              - 15.68 лв. без ДДС, София

- при покупка на 100 – 200 кг.          - 15.08 лв. без ДДС, София

- при покупка от 200 – 300 кг.          - 14.68 лв. без ДДС, София

- при покупка от 300 – 400 кг.          - 13.88 лв. без ДДС, София.

 

За информация нормалната продажна цена за подобен продукт със скромна комисионна на начален вносител е 18.09 лв/кг без ДДС, София.

 

За повече подробна информация -

          0887 22 55 58 или 0889 71 44 71

Петър Аврамов - Управител

   

Био Ензима България ООД е на българския пазар от пролетта на 2001 година. Съвместно със своите партньори и доставчици, които в нашия географски район работят повече от десетилетие, фирмата има възможност да окаже помощ на клиентите си при избора на различни решения и при оптимизацията на производствените им процеси.

   

Списъкът на предлаганите продукти расте от година на година и все по пълно задоволява нарастващите изисквания на производителите. Този списък обхваща секторите : лозарство, винопроизводство, спиртопроизводство, пивопроизводство, биоенергопроизводство, месопреработка, козметика, фармацевтика, мелничарство, хлебарство, млекопреработка, сокове и безалкохолни напитки, естер-лактати за производство на мастила.

 

 

 

НОВИ ПРОДУКТИ -

ПОДХОДЯЩО  ЗА СЕЗОНА !

 

 

ПРОДУКТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОМИНИ, КАМИНИ, ПЕЧКИ, ПЕЛЕТНИ КОТЛЕТА

ОТ САЖДИ, КАТРАНИ И ОТЛАГАНИЯ

   Удоволствие е цялото семейство да заемете удобни мeста  около бумтящата печка, камина -  няма никаква миризма в помещението, нито дим. За да си осигурите това удоволствие и уют е нормално да сте обезпечили предварително съответните грижи, превенция и поддръжка на комините, димоотводите, камините, котлетата в дома. За целта е  необходимо нормално да се обърнете за помощ към специалист -коминочистач. В наше време обаче, това е непосилна трудна задача да се намери такъв „Черен Петър“. Представете си също така и домакините,  „ужасени”от неизбежното опушване и запрашаване със сажди и миризми на отопляемите помещения .

Ето защо „Био Ензима България” ООД Ви  предлага за Вашето удобство и уют интересни продукти  - линия „Черен Петър“ под производствено име „ФЮЛГУРАНТ”, белгийско производство. Предназначени са специално за тези домакинства, които се отопляват с твърдо гориво – въглища, дърва, пелетни котли – за превантивно и „лечебно” действие.

Такива горивни системи /комини, камини, печки, пелетни котли/ следва всяка година да се почистват и то не само от сажди и катрани, а и за икономия и  подобряване на техния капацитет и калоричност.

 

1. Пресована тухла РАМОБРИК ФЮЛГЮРАНТ – „Черен  Петър”.

Почиства горивните системи от сажди, катрани – комини, камини, печки и увеличава калоричността на уредите. Дълготраен ефект, без миризми. За открити и вградени камини, печки за дърва и въглища.

Опаковка оригинална: картонена кутия – 1 кг.

Цена: 14,60 лв, вкл. ДДС, склад София

 

2. ГРАНУЛИ ЗА ПЕЛЕТНИ КОТЛИ И КАМИНИ ФЮЛГЮРАНТ - „Черен Петър”.

Почиства комините и  пелетните котлета. Икономични. Дълготраен ефект.

Опаковки оригинална - в  карт. кутия с 3 пликчета по 40 гр.

Цена: 12,30 лв, вкл. ДДС, склад София

 

3. ВАПО ФЮЛГЮРАНТ.  Спрей.

Гел-пяна за почистване на термостъкла на печки, камини. Не се разтича. Незабавна ефективност. Не атакува стъклопакета. Гарантиран резултат.

Опаковка оригинална: ПВЦ спрей-бутилка 450 мл.

Цена: 7,60 лв, вкл. ДДС, склад София

 

4. ВАПО ФЮЛГЮРАНТ пълнител към спрей 450 мл.

Съдържание и характеристики както за ВАПИ спрей по точка 3 по-горе. Използва се с помпата-спрей на ВАПО СПРЕЙ 450 мл

Опаковка оригинална: ПВЦ бутилка 850 мл.

Цена: 8,40 лв, вкл. ДДС, склад София

 

За  контакт:                 БЕБ “Био Ензима България” ООД;

beb@bioenzyma.com,/  www.bioenzyma.com

тел: 02/423 24 11, 0889430205

 

 

 

 

 

 


Отворена оферта бамбукови пръчки 2020 г.

 ИЗГОДНО – БАМБУКОВИ ПРЪЧКИ ЗА ЛОЗЯ
Фирмата доставя бамбукови пръчки на базата на морски контейнери, предимно от Китай - 20 или 40 футови. Това определя и крайните цени на потребителите. Нивото им, на базата на досегашните ни доставки от последните 10-на години,  е прилизително както по-долу: 

1. Размер 100/8-10  -                            -  0,10- 0,16 лв/бр без ДДС, склад София;

2. Размер 120/10-12 , 120/8-10         - 0,15-0,16  лв/бр без микс 50/50  без ДДС, склад София.

    Отчитайки горното фирмата прави усилия за групажи заинтересовани потребители, при което може да се осъществят и по-малки доставки /в зависимост от желаещите за внос/.

За повече информация влезте в началотона нашия сайт сектор ЛОЗАРСТВО, падащо вдясно прозорче БАМБУКОВИ ПРЪЧКИ

 


  За повече детайли на Оферта 2020 - прочетете тук:

 

За повече детайли на Оферта 2019 - прочетете тук:

Уважаеми Винопроизводители,

 

Ако имате нужда все още за продукти за винопроизводство - кликнете на горната картина. Тя съдържа линк към pdf каталог на нашите продукти. С удоволствие ще можем да Ви осигурим продукти и след сегашната кампания.За повече подробности  ни се обадете по телефона или пишете на  e-mail: beb@bioenzyma.com.

Петър Аврамов - управител

.

Няма статии в тази категория. Ако се показват подкатегории на тази страница, то те може да съдържат статии.