Новият сайт е в процес на изграждане. Ако е необходимо можете да решите да се върнете в стария сайт като кликнете по-долу. 

   

Към стария сайт на

Беб Био Ензима ЕООД

     

МАШИНИ ЗА САДЕНЕ НА ЛОЗЯ

.
.alt

Техниката  за садене на  „ВАГНЕР” е с международно признание. Тя произвежда машини за садене на лозя от 1975 г., а от 80-те години – и с лазарен контрол. Нейните машини се използват за садене и на трайни насаждения – от лозови масиви до озеленяване на алеи, зелени пространства и др. През 1990 г. за постиженията си получава награда „Садене със съвършенство”. Първоначалната идея на фирмата е била да се произвеждат машини за садене на лозови насаждения с висока прецизност, работещи  дори и на каменисти почви. Тяхното достойнство е било оценено на каменисти терени във Франция, Италия и Испания.

Усъвършенствуването на характеристиките на машините й са осъвършенствувани постоянно, при това при всякакви характеристики на почвата – дали се касае за лозя, на овощни дървета, маслини, разсадници и др.

Има и по-опростени машини за автоматично садене на аспержи, хмел и други култури.

Най-разпространената техника за садене е ротативната посадъчна система „Шампион” (Champion), която фиксира саденето в интервал от 2 минути, т.е. при по-висока скорост, при по-голям комфорт,  без да „страда” прецизностт . Въпреки по-големите инвестиции тези машини  имат по-голяма производителност, генерират икономия за работна ръка и съкращават срока за амортизационните отчисления. Без да говорим, че се спестяват и човешки усилия, повишава се ефективността и прецизността при работа.
Най-новото достижение на фирмата е прилагането на сателитна система за контрол и садене IPS DRIVE(GPS).

По-долу представяме сериите машини за садене „Шампион” и „Баланс”, както и системата IPS DRIVE.

Използвайте ни за повече информация или кликнете тук за обратна връзка. 

.